Een horloge dat garant staat voor degelijke kwaliteit is toch wel Casio. Dit merk staat bekend om zijn rekenmachines, piano’s, maar ook de Casio horloges! Zelf zegt Casio een bedrijf te willen zijn dat creatief en betrokken is en dat bijdraagt aan het dagelijks leven van mens en maatschappij. Lees verder en ontdek wat Casio voor u kan betekenen!

Casio herenhorloges uit verschillende collecties

De herenhorloges van Casio zijn in vele collecties beschikbaar. Zo zijn er collecties als G-Shock, Edifice, Protrek en Sports. Elke collectie heeft zijn eigen specificaties met zijn eigen functionaliteiten. Casio Protrek horloges worden bijvoorbeeld veel in het leger gebruikt, wat gemakkelijk is met een hoogtemeter en een barometer. Ook de Casio Edifice horloges staan bol van de handige functies. U heeft al een Casio horloge vanaf €29,90!

Casio dameshorloges van nu en vroeger

Ook voor dames zijn er Casio horloges te vinden in onze webshop. Deze vind je in de Casio Retro collectie en de Casio G-Shock collectie. Met een horloge uit de Retro collectie waant u zich jaren terug, want toen was deze look al zeer populair. Casio horloges uit de Retro collectie hebben ook nog eens handige functies, zoals dag- en datumaanduiding, een alarm en automatische kalender. Welk Casio Retro horloge past het beste bij u?

Casio horloge online bestellen bij Wereldhorloges

Bestelt u online een horloge bij Wereldhorloges? Dan geniet u een aantal voordelen! De verzending is geheel gratis bij bestelling vanaf €50. Tevens pakken wij het graag voor u in wanneer het een cadeau is. Tijdens het bestellen kunt u selecteren dat het om een cadeau voor een dame, heer of kind gaat. Vervolgens pakken wij het feestelijk voor u in.