Casio horloges zijn veelzijdig en vernieuwend. Bijzonder aan de Casio horloges is toch wel het design, wat uiteenloopt van unieke en authentieke retro horloges tot een horloge met een klassieke uitstraling. Op Wereldhorloges hebben wij een grote collectie met Casio dameshorloges en Casio herenhorloges.

Mooie Casio dameshorloges

De Casio dameshorloges passen helemaal in het straatbeeld van dit najaar. De rock-’n-roll look & feel komt bij de Casio horloges helemaal naar voren. Wij zijn er stiekem al een beetje verliefd op! De damescollectie bestaat voornamelijk uit de retro horloges in zilver, goud of roségoud verguld, met een digitaal klokje.

Alles in 1 bij de Casio herenhorloges

Bij de Casio herenhorloges is er iets meer keus tussen verschillende stijlen. Kies voor een nette, klassieke uitvoering of ga voor de retrostijl met een digitale klok. Wat u ook kiest, u ziet er sowieso stijlvol uit. Kunt u echt niet kiezen? Ga dan voor dit model: WVA-M650D-2AER. Dan heeft u een digitale klok in de gebruikelijke wijzerplaat. Casio horloges zijn helemaal hip!

Uw Casio horloge bestelt u bij Wereldhorloges

Neem snel een kijkje bij onze collectie met Casio horloges en laat u inspireren. Bestellingen boven de €50,- verzenden wij helemaal gratis. Dat is extra voordeel voor u. Is uw Casio horloge een cadeautje? Geen probleem! Selecteer tijdens het bestelproces de inpakoptie en wij maken er voor u een feestelijk pakketje van. Voor vragen neemt u contact op met onze klantenservice (038) 333 36 32, of u mailt naar klantenservice@wereldhorloges.nl.