Wanneer u een Casio G-shock horloge bekijkt, bent u het vast met ons eens dat deze een stoer en sportief uiterlijk heeft. Ook heeft het horloge verschillende functionaliteiten, waardoor een G-shock horloge ook prima tijdens het sporten te dragen is. Lees snel verder voor meer details!

Een G-shock Casio horloge en zijn functionaliteiten

De meest geavanceerde Casio G-shock horloges hebben tevens de mooiste functies. Bent u een fanatiek sporter of duiker? Gebruik de stopwatch, timer en het alarm! Voor als u ‘s ochtends liever nog niet uit bed stapt, raadpleegt u natuurlijk de handige snoozefunctie. Ook een kompas, datumweergave en wereldklok zijn te vinden op een G-shock horloge.

De strenge eisen aan de Casio horloges

Een schokbestendig en stevig horloge, dat moest een G-shock horloge zijn. De makers hadden verschillende en bijna onmogelijke eisen aan het nieuwe model horloge. Zo moest de batterij minimaal 10 jaar mee kunnen gaan, moest een G-shock horloge een val van 10 meter kunnen overleven en was een bestendigheid van 10 bar waterdruk ook een pre. In 1983 was hij er eindelijk, het G-shock horloge van Casio. Inmiddels bestaat de G-shock collectie al meer dan 30 jaar en heeft deze al vele innovaties meegemaakt.

Online een horloge kopen op Wereldhorloges

Wist u dat wij ook fysiek te vinden zijn in onze winkel in Kampen? Hier kunt u uw favoriete horloges komen bekijken en passen. Bij bestelling via de webshop zijn de verzendkosten geheel gratis bij besteding vanaf €50,-! Tevens pakken wij het horloge graag in als u het wilt weggeven. Dit kunt u gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. Online een horloge bestellen was nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk!