We weten niet hoe het met u zit, maar van Calvin Klein sieraden worden wij nogal hebberig. Eenvoud is in, want dat bewijst dit merk dat, behalve sieraden en horloges, ook schitterende kleding, schoenen en andere accessoires in zijn assortiment heeft. Calvin Klein sieraden zijn erg simplistisch en hebben een heel eigen stijl. Af en toe is het dan best handig om te weten hoe u deze kunt matchen met uw eigen kleding of met welke gelegenheden. Leest u mee?

1. Calvin Klein sieraden voor een zakelijke uitstraling

Calvin Klein sieraden lenen zich er uitstekend voor om gedragen te worden tijdens een zakelijke gelegenheid. Een Calvin Klein armband of Calvin Klein ketting is de kers op de taart als het gaat om een elegante rok of colbert. Het Calvin Klein sieraad completeert de zakelijke uitstraling en zal door zijn eenvoudige uiterlijk bijdragen aan een professionele look!

2. Inspiratieloze dag? Voeg Calvin Klein oorbellen toe!

Soms heeft u een inspiratieloze dag en kunt u qua kleding geen frisse match maken. Wat dan de meest ideale situatie is? Kies gewoon de meest eenvoudige kleding, waarbij het nog beter is als deze ook comfortabel zit. Een Calvin Klein slavenarmband of collier zal hierbij de eyecatcher van uw outfit zijn, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw kleding! Een paar Calvin Klein oorbellen maakt uw look dan helemaal af.

3. Balans in kleding met Calvin Klein armbanden

Als laatste kunt u met een Calvin Klein armband de balans terugbrengen in een opvallende en uitbundige outfit! De sieraden van Calvin Klein zijn namelijk zeer minimalistisch, wat opmerkelijke outfits iets af zal zwakken. Laat een Calvin Klein sieraad of horloge kosteloos inpakken. Ook is de verzending gratis bij bestelling vanaf €50,-.