Deze zomer is de Calvin Klein horloge collectie weer aangevuld met modellen die echt typisch Calvin Klein uitstralen. Dat wil dus zeggen; minimalistische horloges en horloges met een uniek design. Calvin Klein horloges zijn populair bij zowel mannen als vrouwen, en stralen echte klasse uit. Ontdek snel de nieuwe collectie horloges van Calvin Klein.

Calvin Klein horloges nieuwe collectie

De nieuwe Calvin Klein horloge collectie bestaat dus zoals genoemd uit horloges die uniek zijn qua design. Kijkt u bijvoorbeeld maar eens naar de Addict horloges van het merk. Deze zijn niet alleen uitgevoerd in de meest trendy kleuren van dit moment, vooral de band van het horloge is iets waar gelijk alle aandacht op gevestigd wordt. De band begint namelijk in twee gedeeltes, welke langzaam naar elkaar toe lijken te vloeien. Ook de Minimal reeks van CK is een echte eyecatcher. De kleuren goud, rosé en zilver voeren de boventoon, en de horloges zijn voorzien van een fraaie Milanese band.

Een stijlvol Calvin Klein horloge

De Calvin Klein herenhorloges zijn al jaren populair bij mannen die er van houden zich goed te kleden. Want naast een goede kledingkeuze is een stijlvol horloge een accessoire dat een outfit net dat beetje extra geeft. Wat dat betreft kunnen deze mannen goed terecht bij de herenhorloges van Calvin Klein. Dames die van stijlvolle en elegante horloges houden, kunnen natuurlijk terecht bij de Calvin Klein dameshorloge collectie. Als u de verschillende kleuren en vormen van de horloges bekijkt, zult u zien dat elk dameshorloge op een unieke wijze geproduceerd is. Uiteraard wordt er daarbij gebruik gemaakt van uitsluitend de beste materialen.

Calvin Klein horloge online kopen

De Calvin Klein horloges worden door Wereldhorloges.nl op een overzichtelijke wijze gepresenteerd, zodat het eenvoudig is om de exemplaren met elkaar te vergelijken en snel tot een keuze te komen. Heeft u een keuze gemaakt? Bestel dan meteen uw favoriete Calvin Klein horloge uit deze collectie. De verzendkosten voor bestellingen naar Nederland en België nemen wij voor onze rekening. Als u op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt het door u gekozen horloge dezelfde dag nog verzonden. In onze veilige webshop kunt u kiezen uit diverse betaalmethodes en verzendopties. Ook kunt u profiteren van 5% extra korting als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief.