Ja mooi hoor die Calvin Klein horloges, stijlvol, prachtig design en hoogwaardige kwaliteit. De collectie is al enige tijd te verkrijgen op Wereldhorloges.nl, maar weet u eigenlijk wel waar dit merk vandaan komt? Ik ga er van uit dat u het merk wel kent. Het modemerk staat al jaren naast namen als Hugo Boss en Armani maar waar het merk nou precies vandaan komt zal niet bij iedereen bekend zijn. Leest u mee?

Het begin

Het merk is opgezet in 1968 door modeontwerper Calvin Klein en jeugdvriend en zakenpartner Barry Schwartz. Klein studeerde zelf af aan de Fashion Institute of Technology van New York. Gelijk na zijn afstuderen begon hij zijn eigen bedrijf. Het merk kreeg in de jaren ‘80 een regelrechte hit met zijn ondergoed, dit was natuurlijk mede door de revolutionaire advertentiecampagne met de prachtige zwart/wit beelden die tot op de dag vandaag nog steeds bekend zijn.

Stijlvolle Calvin Klein horloges

Het merk heeft in de loop der jaren zijn assortiment weten uit te breiden tot het imperium wat het nu is. De stijl van het merk, welke duidelijk terug is te zien in de collectie Calvin Klein horloges, is zeer stijlvol. Deze stijl, de eenvoud, is waar het merk voor staat. De stijlvolle uitstraling is bij de Calvin Klein horloges vooral terug te zien in het gebruik van prachtige materialen in organische vormen. De eenvoud van Calvin Klein horloges is veelal te herkennen in de collectie Calvin Klein horloges voor dames. Hier experimenteren ze veel met de vormen van de Calvin Klein horloges en komen tot prachtige designhorloges!

Kwaliteit helemaal top!

De Calvin Klein horloges kunt u hier bekijken. Over de kwaliteit hoeft u zich met zo’n topmerk geen zorgen over te maken, deze is natuurlijk helemaal in orde!