Subtiele elegantie is het toverwoord in de Calvin Klein horloge collectie voor dames en heren. De kleine details, de vormen en het kleurgebruik maken het plaatje helemaal compleet. Wereldhorloges.nl vertelt u vandaag meer over de horloges van Calvin Klein.

Calvin Klein horloges sinds 1997

Het merk Calvin Klein werd opgericht in 1968. Calvin Klein werd bekend met zijn kleding en ondergoed voor dames en heren. Pas in 1997 werden de horloges aan de collectie toegevoegd en in 2004 de prachtige sieraden. Vandaag de dag is Calvin Klein niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de grote steden in de wereld.

Calvin Klein dameshorloge

Een horloge is al jarenlang niet alleen maar praktisch, maar juist een waar accessoire. Op Wereldhorloges.nl vindt u een grote collectie Calvin Klein dameshorloges, waar sinds kort ook een aantal nieuwe exemplaren aan toegevoegd zijn. Calvin Klein speelt in zijn horloges met kleur en vormen, wat goed wordt ontvangen bij vele vrouwen. Wordt een Calvin Klein horloge uw nieuwe aanwinst?

Een horloge van Calvin Klein online bestellen

Wanneer u een horloge bestelt op Wereldhorloges.nl, geniet u een aantal voordelen. Uw horloge wordt bijvoorbeeld gratis verzonden, wanneer deze €50,- of meer kost. Een bijkomend voordeel van een Calvin Klein horloge kopen, is dat u er een mobile charger bij ontvangt. Erg handig als de batterij van uw telefoon onderweg leeg is! Is het horloge een cadeau? Wij pakken het gratis voor u in. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de inpakoptie aanvinken tijdens het bestelproces. Veel plezier met uw nieuwe horloge!