Een Calvin Klein horloge is wat ons betreft het perfecte Valentijns cadeau. Sierlijke lijnen sieren al jaren de kleding van Calvin Klein en deze zijn dan ook terug te vinden in een horloge van dit merk. Mannen en vrouwen die modebewust zijn kunnen goed terecht bij deze horloges. De Calvin Klein horloges zijn namelijk precies ontwikkeld voor deze doelgroep, zijn minimalistisch en hebben een zeer elegante uitstraling. Bekijk direct de collectie en kies uw favoriet.

Calvin Klein horloge voor dames en heren

Calvin Klein staat bekend om kwaliteit en design en is daarmee ook bekend geworden in de modewereld. In de collectie Calvin Klein horloges voor mannen wordt het stoere karakter gecombineerd met sierlijke modellen en in de collectie Calvin Klein dameshorloges zijn horloges te vinden met innovatieve ontwerpen die elegantie uitstralen. Organische vormen worden onder andere toegepast bij de uurwerken voor vrouwen, waar de organische vorm als uitgangspunt de basis is voor het uiteindelijke ontwerp. Met een horloge van dit merk draagt u een echte eyecatcher om uw pols.

Horloges van Calvin Klein nieuwe collectie

Zoals altijd heeft Calvin Klein zo aan het eind van de winter haar collectie vernieuwd, en zijn er weer enkele sprankelende modellen toegevoegd aan de collectie. Onder andere de Cheers en Rebel reeksen zijn wat ons betreft horloges om in de gaten te houden. Uiteraard worden de populaire kleuren rosé, goud en zilver weer volop gebruikt, en ook wordt er gespeeld met diverse kleuren in de wijzerplaat. Voor mannen zijn er enkele horloges met Milanese band toegevoegd, wat de horloges een luxe uitstraling geeft.

Calvin Klein horloge online kopen

Een Calvin Klein horloge kunt u vinden bij Wereldhorloges.nl. Wij bieden een grote collectie aan en u kunt bij ons rekenen op 2 jaar garantie op alle modellen. Het horloge wordt als u op werkdagen voor 17:00 besteld dezelfde dag nog gratis verzonden. Wij bieden tevens diverse betaalmogelijkheden aan, en u kunt gebruik maken van onze gratis inpakservice. En koopt u een horloge met een edelstalen band, dan sturen wij er een gratis tool bij mee zodat u de band zelf op maat kunt maken. Wat een service van Wereldhorloges!