Fans van Breil opgelet! Lees vooral niet verder als u snel enthousiast bent over nieuwe horloges. Bij Wereldhorloges hebben we namelijk de nieuwe collectie Breil horloges voor het voorjaar binnen en we kunnen u verzekeren dat deze schitterend zijn. De collectie Breil horloges is heel eigen en uniek, met prachtige en gedurfde kleurcombinaties. Klik op ‘Lees meer’ voor alle info!

Eyecatchers in de Breil horloges voor dames

De nieuwe Breil horloges voor dames zijn net weer iets anders dan u gewend bent. In de nieuwe collectie zien we vierkante horlogekasten terug, in combinatie met trendy parelmoerkleurige wijzerplaten. Opvallend is de gewaagde combinatie roségoud samen met een schitterende diepblauwe kleur op de wijzerplaat. Als u liever niet voor een rosékleurig horloge gaat zijn er ook nog ingetogen en zilverkleurige horloges met enkel opvallende wijzerplaten.

Sportieve klokjes: Breil Manta Sport horloges

Bij Wereldhorloges vindt u nu de Breil Manta Sport herenhorloges. Ideaal als u een horloge zoekt met een aantal handige functies! Wat dacht u van een stopwatch en timer voor tijdens het hardlopen? Ook leest u de datum af vanaf deze horloges. U kunt gerust douchen en zwemmen met de Breil Manta Sport horloges, want deze zijn waterdicht tot 10 ATM!

5% korting op uw volgende aankoop?

Bent u ook gek op korting? Dan geven we u graag een eenvoudige tip om voordelig een Breil horloge te kopen. Meld u aan voor onze nieuwsbrief en krijg de Wereldhorloges kortingscode voor 5% korting in uw inbox! Tevens blijft u op de hoogte van onze acties en nieuwe collecties. Happy shopping!