De collectie Breil horloges is opgevrolijkt met een nieuwe uitdagende reeks, de Breil Twenty20 horloges! Deze modieuze horloges hebben een Italiaanse uitstraling, en door de speciaal uitgevoerde leren banden vallen ze nu extra op. Een uniek detail is dat op deze banden stukken stof in uitbundige kleuren verwerkt zitten, wat deze modellen extra trendy maakt. En wilt u liever een wat rustigere uitstraling aan uw horloge geven, dan wisselt u gewoon van band. Dat kan heel eenvoudig, want elk horloge wordt geleverd met een gratis Milanese horlogeband!

Breil horloges voor mannen

Breil herenhorloges hebben een stoere uitstraling. Deze robuuste en sportieve horloges zijn vaak voorzien van een chronograaf op de wijzerplaat, waardoor het horloge een nog sportiever uiterlijk krijgt. Zoals we van het merk gewend zijn, brengen zij elk seizoen weer een paar nieuwe pareltjes op de markt. Dit voorjaar is namelijk de Beaubourg collectie uitgebreid, en kortgeleden werden wij dus verrast met de Twenty20 horloges voor heren. Deze hippe horloges met unieke leren band, worden geleverd met een gratis Milanese horlogeband, zodat u het horloge in een oogwenk een nieuwe look geeft.

Dameshorloges Breil

Breil dameshorloges zijn er in allerlei soorten en maten en diverse kleuren. De kleuren zilver, goud en rosé worden vaak gebruikt, maar ook bruin en zwart worden steeds vaker gebruikt. Vooral die laatste twee kleuren geven de horloges ook nog eens een luxe uitstraling. Edelstalen banden, al dan niet Milanees, voeren de boventoon, en ook zijn er enkele dameshorloges met leren band te verkrijgen. Wilt u eens niet gaan voor een traditionele ronde horlogekast, dan kunt u bij Breil ook kiezen uit diverse modellen met rechthoekige of tonvormige kast. Ook de Twenty20 horloges voor dames zijn in onze webshop te vinden. Kortom, een vrouw die graag modieus voor de dag wil komen, mag deze horloge collectie niet overslaan!

Een Breil horloge online kopen

Een Breil horloge is vanuit de voorraad direct online te bestellen. Bij Wereldhorloges.nl hoeft u dus nooit lang op uw bestelling te wachten. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u de tijd neemt om een keuze te maken, zodat u echt uw favoriete model kunt vinden in de horloge collectie van Breil. Eenmaal uw keuze gemaakt, kunt u eenvoudig online een bestelling plaatsen. Als u gekozen heeft waarheen u uw bestelling verzonden wilt hebben en uw betaalmethode heeft gekozen, kunt u indien gewenst nog de gratis inpakoptie aanvinken. Als u vervolgens de bestelling afrondt, zullen wij het horloge gratis naar u verzenden! Bevalt het horloge echt niet, dan kan het gratis naar ons retour.