Goed nieuws voor de fans van Breil horloges: wij hebben weer schitterende nieuwe horloges in de collectie. Zowel aan de dames als aan de heren is gedacht. Wij laten de nieuwe horloges van Breil graag aan u zien. We beginnen met de nieuwe dameshorloges van Breil.

Breil TW1352, TW1355 en Breil TW1360

De nieuwe Breil horloges voor dames lijken allemaal zeer veel op elkaar. En dat is nou juist de kracht van deze nieuwe collectie. Hij heeft namelijk voor elk wat wils. Het horloge is verkrijgbaar in drie verschillende kleurencombinaties, zodat uw favoriet er altijd tussen zit. Het Breil dameshorloge TW1352 is gemaakt van edelstaal en heeft een witte wijzerplaat. Dit horloge heeft een datumweergave en is rondom bezet met steentjes. Het unieke is: ook op de wijzerplaat zitten gedeeltelijk mooie kristallen, tussen de cijfers 3 en 6 en tussen de 9 en 12. Het Breil horloge TW1360 is ook gemaakt van edelstaal, maar heeft een zwarte wijzerplaat. De Breil TW1355 heeft een witte wijzerplaat, maar is helemaal rosé verguld.

Breil TW1328, TW1356 en TW1357

De herenhorloges van Breil hebben een unieke look. Zo is de Breil TW1357 gemaakt van edelstaal, maar deze is helemaal zwart. Door de zwarte kleur vallen de rode accenten en de lichtgroene cijfers extra op. Ook de Breil TW1356 heeft een unieke kleur: dit horloge is ook zwart en heeft groene en blauwe accenten. Het horloge heeft daarnaast ook een alarm, datumweergave en een chronograaf. De Breil TW1328 is het horloge met de minst unieke look. Wel opvallend is de knalblauwe wijzerplaat van dit horloge. De rest van het horloge is van edelstaal en heeft een zilveren kleur.