Zoals u waarschijnlijk al heeft gezien hebben wij op Wereldhorloges.nl tegenwoordig de complete collectie van Breil in ons assortiment. Als u een Breil horloge zoekt, dan kunt u deze bij ons vinden! De collectie Breil horloges bestaat uit verschillende lijnen, waarbij elke lijn zijn eigen look and feel heeft. Een van die lijnen is de Enclosure, deze prachtige stoere lijn hebben wij natuurlijk op Wereldhorloges.nl.

Stoere Breil horloges

De Breil horloges uit de Enclosure lijn is zeker stoer te noemen. Natuurlijk niet heel raar aangezien het merk een stoere uitstraling heeft, maar deze lijn is nog net iets stoerder als de rest van de collectie. Het stoere effect zit voor een deel in de geweldige schakel van de edelstalen banden. Niet alle modellen hebben deze schakel, maar deze herkenbare schakel is wel een prachtige eyecatcher van deze Breil horloges.

Met chronograaf

Bijna alle Breil horloges hebben een chronograaf. Dit is wederom een stoer element wat bijdraagt aan het stoere karakter van deze Breil horloges. De meters van deze chronografen zijn op een stijlvolle manier in de wijzerplaat geïntegreerd. Deze collectie is zowel voor heren als voor dames te verkrijgen en is verkrijgbaar met zowel edelstalen als leren banden.

Complete eigen stijl

Neem gerust een kijkje in de collectie Breil horloges op Wereldhorloges.nl. Dit prachtige Italiaanse merk bestaat al vanaf 1939 en staat bekend om zijn geweldige eigen stijl. Wist u dat Breil ook een prachtige sieradenlijn heeft? Persoonlijk ben ik liefhebber van dit merk en kijk uit naar de nieuwe collecties en in het bijzonder het nieuwe statement horloge van dit merk!