Breil dameshorloges zijn weer goed vertegenwoordigd in onze webshop! We hebben namelijk verschillende nieuwe modellen dameshorloges van Breil. In deze horloges is weer gebruik gemaakt van de kleuren goud en rosé goud. Lees snel verder voor meer details.

Dameshorloges van Breil met vierkante belijning

Het eerste model is uitgevoerd in de kleuren rosé (TW1346), goud (TW1347) en zilver (TW1369). De horloges zijn gemaakt van edelstaal en hebben vierkante vormen. Dit komt voornamelijk door de vierkante horlogekast en vierkante studs op de horlogeband. Door de studs hebben de Breil dameshorloges een stoere look en zijn ze niet alleen te dragen bij stijlvolle outfits.

Het tweede model is stijlvol en glamoureus, want deze is afgewerkt met kleine steentjes in de horlogeband. Dit dameshorloge van Breil is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk rosé (TW1331) en zilver (TW1329). Het zilverkleurige model heeft een zwarte wijzerplaat, terwijl het model met de rosé kleur een witte wijzerplaat heeft. Een prachtig model als u houdt van stijlvol en chic.

Online een horloge bestellen op Wereldhorloges.nl

Bent u inmiddels al bekend met de voordelen van Wereldhorloges.nl? U betaalt bijvoorbeeld geen verzendkosten bij bestelling vanaf €50,-. Ook wordt uw horloge dezelfde dag verzonden wanneer u bestelt op werkdagen voor 20:30 uur. Geeft u het horloge cadeau? Dit kunt u eenvoudig aangeven tijdens het bestelproces, waarna Wereldhorloges.nl het horloge gratis en feestelijk voor u inpakt. Als u toch nog twijfelt over een dameshorloge van Breil kunt u altijd langskomen in onze winkel in Kampen. Onze medewerkers adviseren u graag over een nieuw horloge.