Boccia horloges: sterk als staal

Boccia horloges zijn stijlvol en modieus, waardoor deze goed te combineren zijn met veel outfits. Bovendien zijn de horloges van Boccia gemaakt van titanium, wat een uitkomst is voor mensen met een allergie voor edelstaal. Doordat het titanium gecombineerd is met materialen als keramiek en leer, krijgen de horloges een tijdloze uitstraling. Boccia heeft zowel dameshorloges als herenhorloges in zijn collectie.

Stijlvolle horloges van Boccia

Wereldhorloges.nl heeft verschillende dameshorloges van Boccia in haar collectie. Zo is de Boccia 3164-06 afgewerkt met prachtige rosé gouden accenten op de band en de wijzerplaat. Ook zijn de wijzerplaten van rosé goud. Door de witte wijzerplaat komt het rosé goud daarom goed tot zijn recht. Ook vindt u Boccia herenhorloges op Wereldhorloges.nl. De Boccia 3549-02 heeft een titanium band en horlogekast, wat het horloge een strakke look geeft. Een mooi horloge om cadeau te geven of zelf te dragen.

Allergievrij door een titanium Boccia horloge

Boccia horloges worden gemaakt van puur titanium. De Boccia horloges zijn daarom anti-allergisch en erg geschikt voor de gevoelige huid die niet tegen edelstaal kan. Bovendien is titanium zo sterk als staal, maar het is een veel lichter materiaal. De horloges van Boccia zijn daarom ideaal om te dragen als u liever geen zwaar horloge draagt.

Wilt u een Boccia horloge kado geven? Vermeld bij uw bestelling dat het een kado is. U krijgt het horloge ingepakt thuisbezorgd. Als u het horloge op werkdagen voor 20.30 bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden.