Met een Boccia horloge weet u zeker dat u kiest voor een trendy horloge. Boccia is namelijk al jaren een trendy horlogemerk. Daarbij komt de kwaliteit van Boccia - behalve in het gebruik van uitzonderlijke grondstoffen - tot uiting in de perfecte afwerking. Het komt er eigenlijk op neer dat een Boccia horloge een perfecte koop is. Vandaag nog bestellen?

Boccia horloges gemaakt van titanium

Zoals u vast al eens hebt meegekregen, worden Boccia horloges uitsluitend van nikkelvrij puur titanium vervaardigd. Boccia is specialist in het bewerken van dit moeilijke materiaal. Alhoewel dit lichte materiaal relatief veel op aarde voorkomt, is de winning zeer gecompliceerd en kostbaar. Titanium gaat namelijk gemakkelijk chemische verbindingen aan met andere elementen. Het metaal, veelvuldig toegepast in o.a. satellieten, moet men eerst met veel moeite uit steen, zand en leem extraheren.

Een Boccia horloge plezierig te dragen

Mocht u al een mooi Boccia horloge in onze webshop hebben gespot? Dan is het niet meer nodig u over te halen. Bent u nog aan het twijfelen, dan hoeft u na het lezen van dit blogbericht zeker niet meer te twijfelen. Hierbij een aantal voordelen van het dragen van een Boccia horloge dat gemaakt is van titanium. Titanium is buitengewoon corrosiebestendig en even sterk als staal, maar heeft slechts 40% van de dichtheid daarvan. Door z’n lichtheid is titanium zeer plezierig te dragen; de hardheid maakt het ook extreem duurzaam. Bovendien is titanium bijzonder huidvriendelijk.

Boccia horloge kopen op Wereldhorloges

De Boccia horlogecollectie op Wereldhorloges bestaat uit gevarieerde Boccia dameshorloges en Boccia herenhorloges. U koopt al een Boccia herenhorloge met korting voor € 77,-. Een Boccia dameshorloge met korting is ook al vanaf € 77,- online te bestellen op Wereldhorloges. Bijna alle Boccia horloges in onze horloge webshop zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor u het weet heeft u dus uw favoriete Boccia horloge in huis. Veel shopplezier!