Speciaal jonge mensen die de modetrends op de voet volgen zijn er de Swiss Military horloges bij Wereldhorloges. In Zwitserland werd dit merk in 1963 gestart door Hans Noll. Noll zorgde ervoor dat de klokjes sportief oogden én voorzien waren van Zwitserse kwaliteit. Dit werd gedaan door de richtlijnen van het Swiss Made keurmerk aan te houden. Het resultaat is een zeer solide collectie Swiss Military horloges voor jonge trendsetters.

Swiss Made keurmerk voor Swiss Military horloges

Wanneer u het Swiss Made logo op een horloge vindt staat dit voor uitmuntende kwaliteit. Alle Swiss Military herenhorloges zijn voorzien van het logo, waarbij de horloges aan verschillende kwaliteitseisen moeten voldoen. Het Swiss Made label is zelfs bij wet vastgesteld en bestaat uit twee artikelen. Zo moeten controles uitgevoerd zijn in Zwitserland en moeten bepaalde onderdelen ook in Zwitserland gemaakt zijn. Door het Swiss Made label draagt u gegarandeerd een kwalitatief goed horloge om uw pols!

Materialen en functies in Swiss Military horloges

Het leuke aan de collectie Swiss Military horloges is dat er een zeer uitgebreid arsenaal aan materialen gebruikt is. Zo shopt u een Swiss Military horloge met een horlogeband van leer, rubber, nato of edelstaal! Ook zijn er klokjes met of zonder chronografen, dag- of datumaanduiding en kunnen de horloges van 3 tot 10 ATM tegen water. Wat vindt u belangrijk tijdens het gebruiken van een horloge?

Swiss Military horloge kopen bij Wereldhorloges

Heeft u een horloge kunnen uitzoeken uit onze brede collectie? Dan is het tijd om te bestellen! Het bestelproces bestaat uit 4 eenvoudige stappen, waar het eventueel kiezen van de cadeauverpakking bij inbegrepen is. Bestelt u een horloge of sieraad van €50 of meer? Dan is de verzending gratis!