Als er een horloge bestaat die veel ontwikkeling heeft doorgemaakt in de loop der jaren dan zijn het wel de pilotenhorloges. Aan deze horloges worden natuurlijk een hoop eisen gesteld, waarvan betrouwbaarheid een van de belangrijkste is. De Aviator Swiss horloges zijn zeer betrouwbare klokjes die alles met de luchtvaart te maken hebben. De collectie van deze geweldige Aviator Swiss horloges zijn zoals ze zelf zeggen een eerbetoon aan de luchtvaart.

Elke serie een eigen betekenis

De collectie Aviator Swiss horloges is ingedeeld in verschillende series. De Vintage Family is gecreëerd met de belangrijkste gebeurtenissen in de luchtvaart in het achterhoofd. Deze ‘familie’ bestaat weer uit verschillende soorten Aviator Swiss horloges. Zo zijn er de Bristol, de Douglas en de Airacobra. Deze namen staan voor de belangrijkste vliegtuigen uit de geschiedenis. De Bristol is een gevechtsvliegtuig die een belangrijke rol heeft gespeeld in Wereld Oorlog I. De Douglas horloges zijn gebaseerd op een vliegtuig die mede verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de burgerluchtvaart. De horloges uit de Airacobra lijn dragen de naam van een van de beste gevechtsvliegtuigen. Naast deze familie bestaat de collectie Aviator Swiss horloges nog uit andere lijnen zoals de Propeller en Mig Family.

Het uiterlijk van de Aviator Swiss horloges

De Aviator Swiss horloges hebben een geweldig uiterlijk waar u niet op uitgekeken raakt. Details van de Aviator Swiss horloges hebben, zoals u wel kunt verwachten, alles te maken met de luchtvaart en vliegtuigen. Daarnaast heeft de collectie een eenduidige stijl zodat u goed kunt zien dat alle verschillende series, met elk hun eigen stijl, een prachtige eenheid vormt.

Een aanwinst op Wereldhorloges.nl

De afgelopen tijd zijn er een aantal nieuwe merken op Wereldhorloges.nl bijgekomen waar wij zeer trots op zijn. De collectie Aviator Swiss horloges is er daar zeker een van. Deze prachtige collectie is een aanwinst in ons groeiende assortiment. Hou ons goed in de gaten!