Wat kan ik u nou nog vertellen over de top horloges van het geweldige merk Aviator Swiss? De kwaliteit is top, het design is om uw vingers bij af te likken zo mooi en de draagbaarheid is ook fantastisch. Maar toch, toch hebben deze horloges iets meer, iets speciaals. Met een Aviator Swiss horloge haalt u een stuk geschiedenis in huis!

Geïnspireerd door vliegtuigen

Geschiedenis? Ja zeker. Wist u dat alle Aviator Swiss horloges iets te maken hebben met de luchtvaart en dan in het bijzonder met de militaire tak van de luchtvaart van onder andere rond de 2e wereldoorlog? Uitzondering bevestigd de regel en zo ook bij deze collectie. Er zijn namelijk ook Aviator Swiss horloges waarvan de inspiratie komt uit de burgerluchtvaart. Deze inspiratie wordt onderverdeeld in verschillende series. Elke serie heeft zijn eigen identiteit en daarbij een compleet eigen stijl. De verschillende series zijn vernoemd naar vliegtuigen die een belangrijke rol in de geschiedenis heeft gespeeld.

Verschillende series

Bijvoorbeeld series als de Douglas, de Bristol en de Airacobra. Deze 3 vliegtuigen hebben allemaal een bijzondere rol gehad. Zo is Airacobra een gevechtsvliegtuig uit de 2e wereldoorlog die werd beschouwd als de beste van zijn tijd en de Douglas revolutioneerde de burgervlucht in de jaren ‘30 en ‘40. De stijl is vooral terug te zien in de top ontwerpen van de wijzerplaten, deze doen gelijk denken aan de cockpit van de verschillende vliegtuigen. Het ontwerp van de Aviator Swiss horloges wordt natuurlijk gecombineerd met een prachtig kwalitatief Zwitsers uurwerk!

Top collectie Aviator Swiss horloges op Wereldhorloges.nl

Ook bij Horlogenieuws.nl is de collectie op Wereldhorloges.nl niet onopgemerkt gebleven. Onze collectie Aviator Swiss horloges is groots en wij zijn er trots op. Bekijk hier onze collectie en bekijk alle prachtige modellen die wij online hebben. Wij kunnen u bijna met zekerheid zeggen dat u van deze aankoop van een Aviator Swiss horloge geen spijt gaat krijgen. De combinatie van het geweldige design van de Aviator Swiss horloges met de absoluut hoge kwaliteit van deze modellen is bijna perfect te noemen! Natuurlijk ben ik benieuwd wat dit merk ons in de toekomst gaat brengen. Want stilstaan, dat woord bestaat niet bij dit merk!