Zijn de Aviator horloges zeer herkenbaar voor u? Dan heeft u vast eens met KLM gevlogen. De Koninklijke Luchtvaart Maatschappij verkoopt de horloges van Aviator namelijk exclusief tijdens haar vluchten. Bij Wereldhorloges hoeft u niet te wachten tot uw vakantie of zakenreis, want u shopt het hele jaar Aviator horloges in onze webshop! Kenmerkend voor deze horloges zijn het opvallende logo en de chronograaf klokjes op de wijzerplaat. Benieuwd naar meer details? Lees snel verder!

Draag tijdens extreme omstandigheden een Aviator horloge

Aviator betrekt ervaren piloten bij hun productieproces. Het merk laat zich inspireren door drie vlakken, namelijk door de functionaliteit & vereiste onderdelen van een horloge, door de details uit de luchtvaart en door de mindset en lifestyle van een piloot. Dit resulteerde onder andere in waterdichte horloges die zelfs in de meest extreme omstandigheden hun ding doen.

Gebruikte materialen in de horloges van Aviator

Aviator horloges vindt u bij Wereldhorloges uitsluitend met een leren horlogeband. Daarbij zijn onderdelen als de horlogekast en de kronen vervaardigd van edelstaal met een laagje goud of zwart. Let trouwens ook eens op de cijferaanduiding. Aviator gebruikt Romeinse cijfers of Arabische cijfers, waarbij soms alleen van de 3, 6, 9 en 12 gebruik gemaakt wordt en soms alle cijfers tot 12.

Horloge van Aviator bestellen bij Wereldhorloges

Heeft u een Aviator herenhorloge gekozen? Dan heeft u de keuze om deze te bestellen in onze webshop of te kopen in onze winkel in Kampen. Neem bij de tweede manier even contact op met onze klantenservice om het specifieke horloge te reserveren. Daarbij kunt u er ook voor kiezen om het horloge online te bestellen en af te halen in onze winkel. U vindt ons aan de Oudestraat 63 in Kampen.