Weet u wat echt een knap staaltje vakwerk is? Een automatisch horloge! U heeft daar vast nooit bij stilgestaan, maar een automatisch horloge is eigenlijk een bijna zelfvoorzienend klokje. Het horloge heeft enkel de beweging van uw arm nodig om op tijd te lopen. Wilt u weten hoe dat precies zit en welke merken automatische horloges aanbieden? Lees snel verder!

Nooit meer uw batterij vervangen met een automatisch horloge

Interessant om te weten is hoe een automatisch horloge precies werkt. Deze loopt op uw beweging, wat komt door het opwinden van het veertje in uw horloge. Een automatisch horloge heeft minimaal 600 turns per day (TPD) nodig om op tijd te blijven lopen. Hierna kan een automatisch horloge tot wel 48 uur zonder beweging. Maar let op: wanneer u het een tijdje niet draagt, zal een automatisch horloge weer stilstaan.

Horlogemerken met automatische horloges

Wilt u een horlogebatterijtje ook nooit meer vervangen? Kies dan voor een automaat horloge van een van onze topmerken. Een bijna zelfvoorzienend horloge klinkt heel eco, maar eigenlijk zit dat duurzame gedeelte vooral aan de binnenkant van uw klokje. Een horloge automaat vindt u bijvoorbeeld bij de Seiko horloges en bij Vostok Europe horloges in onze webshop. Maar ook Tommy Hilfiger horloges en Danish Design horloges hebben een aantal schitterende automatische horloges.

Automatisch horloge online kopen bij Wereldhorloges

Heeft u een automatisch horloge van uw smaak gevonden? Voeg deze met één klik op de knop toe aan uw winkelmandje en bestel! Wanneer u een bestelling plaatst van €50 of meer, is de verzending helemaal gratis.