Echt, wat gaat de tijd toch hard! Dat hebben ze denk ik ook bij Diesel gedacht toen ze hun anniversary jaar in zijn gegaan. Het merk bestaat namelijk al 35 jaar! Hoera voor één van de meest innovatieve bedrijven die ik ken. Al jarenlang staan ze met hun kleding, accessoires, wooncollectie en de belachelijk fantastische Diesel horloges aan de top als het gaat om trendy modemerken. De Diesel horloges zijn zeer populair op Wereldhorloges.nl en wij kijken met elkaar elk seizoen weer uit naar de nieuwe collectie Diesel horloges.

Ook nog goed bezig!

Natuurlijk denken ze bij het merk niet alleen aan zichzelf. Om het feestelijke jaar te vieren doneerde Renzo Rosso, oprichter en eigenaar, 555.000,00 euro aan het Only the Brave Foundation, van hun moederbedrijf OTB. Hiermee steunen ze innovatieve projecten over de hele wereld, met de focus op Afrika. Rosso verklaarde deze actie als volgt: ‘Thirtyfive years ago, the incredible adventure of my life started: Diesel. Thirty-five years of creativity, courage, passion and fun. We changed the rules of the market, marketing, sales and design: We contributed to change the fashion industry,’ schreef hij. ‘It’s a known fact that when it comes to celebrate we have no competitors, but this time we have decided to celebrate such an important anniversary in a different way… because there is nothing more courageous then trying to make the world a better place.’

Het Diesel horloge

Dit jaar wordt natuurlijk niet alleen met een donatie gevierd. Er komt een Diesel Tribute collectie, met deze kledinglijn gaan ze terug naar de DNA van het merk. Maar ook wordt er een limited edition Diesel horloge uitgebracht. Dit geweldige over de top Diesel horloge is waar het merk in de beginjaren voor stond en nog steeds voor staat: innovatie, robuustheid en eigenzinnigheid. Van dit Diesel horloge zijn er 555 gemaakt en komen in een speciale Diesel horloge doos in een stoere zwarte kleur in plaats van de standaard witte doos. Dit Diesel horloge heeft een negatieve wijzerplaat en … verder.. is.. het.. Diesel horloge.. fantastisch!

Helaas niet voor ons

Helaas kunnen wij op dit moment niet komen aan dit fantastische Diesel horloge. Dit horloge is alleen via Diesel's eigen webshop verkrijgbaar. Helaas, helaas. Toch is dit Diesel horloge absoluut de moeite waard om eens te bekijken.